Jídelna

Jídelna ZŠ Stodůlky
Dobrovského 2366
580 01 Havlíčkův Brod
Česká republika

Kontakty
Tel.: 775 502 205
E-mail: jidelna@wwwproskoly.cz

Jídelníček pro vás připravila šéfkuchařka Jana Novotná.
Přejeme dobrou chuť!


Zvětšit mapu

Aktuální jídelní lístek

Příhlašování obědů je možné po přihlášení.


Aktuální týden (14.10.2024 - 20.10.2024) tisk

14. 10. 2024, pondělí

Nápoj voda, sirup s vodou
Přesnídávka chléb, šunková pěna, čaj ovocný, zelenina (okurka) (1, 7)
Polévka krupicová s vejcem (1, 3, 7, 9)
Hlavní chod krůtí prsa v paprikovo-smetanové omáčce, těstoviny, čaj, ovoce (banán) (1, 3, 6, 7, 9)
Svačina houska s máslem a marmeládou, bílá káva, ovoce ( jablko) (1, 7)

15. 10. 2024, úterý

Nápoj voda, džus
Přesnídávka rohlík, pomazánka sýrová, čaj ovocný, ovoce (hruška) (1, 7)
Polévka cizrnová (1)
Hlavní chod vepřová panenka se švestkovou omáčkou, šťouchané brambory s pažitkou, zelí s koprem, ochucené mléko (1, 3, 7, 9)
Svačina chléb, pomazánka čočková s vejcem, džus, zelenina(rajče) (1, 3, 7)

16. 10. 2024, středa

Nápoj voda, sirup s vodou
Přesnídávka vánočka s máslem, kakao, ovoce (jablko) (1, 7)
Polévka hovězí s nudlemi (1, 3, 9, 11)
Hlavní chod hovězí kostky na slanině, dušená rýže, okurkový salát, čaj (1, 3, 7, 9)
Svačina slunečnicový chléb, pomazánka celerová, čaj ovocný , zelenina(okurka) (1, 3, 7, 9)

17. 10. 2024, čtvrtek

Nápoj voda, Dobrá voda
Přesnídávka chléb, pomazánka z mletých škvarků s vejce, čaj, ovoce (banán) (1, 3, 7)
Polévka zeleninová s červenou čočkou (1, 3, 6, 7, 9)
Polévka dukátové buchtičky s vanilkovým krémem, čaj, ovoce (mandarinka) (1, 3, 7, 8)
Svačina obložená veka ( rama, sýr cihla, šunkový salám, okurka), džus (1, 7)

18. 10. 2024, pátek

Nápoj voda, čaj ovocný se sirupem
Přesnídávka hruškový koláč, mléko (1, 3, 7)
Polévka vývar zeleninový se sýrovým kapáním (1, 3, 6, 7, 9)
Hlavní chod vepřové v kapustě, vařené brambory, čaj (1, 7, 8)
Svačina rohlík, pomazánka z Nivy, mléko, zelenina (rajče) (1, 7)


Příští týden (21.10.2024 - 27.10.2024) tisk

Poslat známému Poslat na e-mail   tisk Tisknout   ↑ Nahoru